Nou Fetalsbarris dedicat a Falguera

Avui hem publicat el setè capítol del projecte audiovisual coproduït per Fetasantfeliu SKREI Studio dedicat als barris de Sant Feliu

El barri Falguera, un dels més característics de Sant Feliu, és el protagonista del nou capítol de Fetalsbarris, estrenat avui divendres, 6 d'octubre. És el setè capítol del projecte audiovisual de segell santfeliuenc estrenat a principis d'aquest anyrealitzat conjuntament entre Fetasantfeliu i SKREI Studio.

Fetalsbarris vol oferir una radiografia dels barris de Sant Feliu donant veu a persones que viuen i fan vida al barri per conèixer la realitat actual, l'evolució i la relació amb la resta de la ciutat. Aquest mes, la simbòlica cadira de Fetasantfeliu, on s'asseuen tots els testimonis entrevistats i que fa de fil conductor dels projecte, es desplaça al barri Falguera.

Aquest és el penúltim capítol del projecte estrenat al febrer i del que ja hem publicat sis vídeos més d'uns 12 minuts de durada centrats en cadascun dels districtes de Sant Feliu. Els podeu recuperar tots en aquesta llista de reproducció.Fns ara hem publicat capítols centrats en La Salut, Mas Lluí, Can Calders, Les Grases, Roses Castellbell, Can Maginàs i ara Falguera. Tot plegat es complementa amb una ubicació al barri a partir de dades concretes, com ara els grups majoritaris d'edat o el nombre d'equipaments públics que hi ha situats.

Comentaris

ACS Centrofóbicos de Sanfe Bilis del Llobregat
2.
Siguiendo la estela del FLF desde la Agrupación de Centrofóbicos de Sanfe, condenamos este video y todos los demás, porqué sí, porque no nos gusta que lo hagan gente del centro. ¿Hacen falta más argumentos?¿Qué, nos animamos y montamos un partido que denigre a los del centro?, ¿mola, eh? Total son infrahumanos independentistas edulcoradores de realidades que no pueden entender, porque el centro de sanfe es como Pedralbes, todo torres y jardines, gente que no ha trabajado en su vida porque les pagaba Pujol...
  • 0
  • 1
FLF Falguera Republic
1.
Comunicado:
Desde el FLF denunciamos este ejercicio de intoxicación con el cual las fuerzas de ocupación de los barrios guais del centro han intentado manipular nuestra historia como barrio y como clase.
Este bodrio en forma de documental tergiversa las decadas de luchas vecinales y presenta una realidad sesgada donde el mercadillo de los lunes se muestra como la principal amenaza al barrio.
Desde el FLF exigimos la retirada de este edulcorado reportaje y la vuelta a la universidad de los responsables.
Sin nada más.
Frente de Liberación Falguera
Barrionalismo ahora y siempre.
  • 0
  • 2

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat