Es tanca el Yuzz 2017 i s'estrena la segona edició de BIS-Baix Social Innova

Dijous passat es van lliurar diplomes als yuzzers participants i es va presentar el programa d'emprenedoria BIS

La Biblioteca Montserrat Roig va acollir dijous passat l’acte conjunt de cloenda del programa Yuzz 2017 i la presentació de la segona edició del BIS-Baix Social Innova, on van assistir una trentena de persones.

Va ser un acte distès i proper on es va fer un repàs de la cinquena edició del programa Yuzz a Sant Feliu i es van lliurar els diplomes als yuzzers presents. En la cloenda hi van intervenir els màxims responsables: Josep Maria Rañé, regidor delegat d’activitat econòmica i ocupació; Francesc ‘Paco’ Bailac, de SECOT (Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial); Sergi Moreno, col·laborador com a agent local, fundador de Coworking Creus; Alejandro Blanco, representant de Sant Feliu Innova i Núria Valero, col·laboradora i guanyadora de l’edició 2014 a Tarragona. A més, el guanyador d’aquesta edició, Quim Sánchez va explicar el seu projecte, Allergeneat, una app per localitzar al·lèrgens, i altres projectes que té en marxa. 

A la segona part de l'acte es va presentar el BIS-Baix Innovació Social ’17, un programa d'emprenedoria que pot ser complementari del Yuzz. Jennifer Baños, una de les seves impulsores, va explicar-ne les diferències: sense límit d’edat, intensiu, enfocat a accions concretes i resultats tangibles i amb una idea de fons clarament transformadora a partir de la innovació. BIS-Baix Innovació Social, a més, forma part de la Xarxa d’Innovació Social i Col·laborativa, la XISC.

L'acte es va tancar amb l'experiències de dos emprenedors locals: Noemí Fuster, promotora del blog i canal de Yotube BoDiaMon i Carlos Ponce, desenvolupador de Teknecultura. Tots dos van compartir les seves experiències i van fer un debat amb el públic responent preguntes, idees i aclariments que van convertir la xerrada en una sessió d'emprenedoria per a tothom.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat