Concentració per reclamar diàleg a la Plaça de la Vila

Sant Feliu es va sumar dissabte a les mobilitzacions que es van fer arreu de l'Estat demanant parlar per desencallar la situació política

  • Foto: C. Verdoy
    Foto: C. Verdoy
  • Foto: C. Verdoy
    Foto: C. Verdoy

Unes 250 persones es van concentrar dissabte a les 12 del migdia a la Plaça de la Vila per reclamar diàleg. Vestits amb samarretes i camises blanques van respondre a la crida que s'havia fet a través de les xarxes socials de convocar-se davant dels ajuntaments arreu de l'Estat i demanar diàleg entre les institucions catalanes i espanyoles per desencallar l'actual situació política.

A Sant Feliu els càntics de la concentració van ser "Parlem!", "Hablemos!", "Hablando se entiende la gente" i "Todos unidos jamás serán vencidos", acompanyats d'alguns espontanis "Viva España y Viva Catalunya" que també es van corejar. 

"Només el diàleg pot arreglar aquesta situació, això és la democràcia", va dir un dels manifestants que es va col·locar al capdavant de la concentració de Sant Feliu. La gran majoria dels que van concentrar vestien de blanc i fins i tot alguns portaven globus blancs per subratllar el color de la concentració. Una reivindicació que es feia expressament sense banderes. Alguns dels manifestants el que portaven eren cartells demanant #Diàlegsiusplau i també se'n podia llegir un que deia "Sóc equidistant, no indiferent".

El moviment va publicat un manifest titulat "Espanya és un país millor que els seus governants", en què demanen que s'abandonin les banderes i que les dues parts busquin una sortida pactada. La concentració ciutadana no la va convocar cap partit polític, però sí que hi van anar representants polítics de Sant Feliu, com els regidors socialistes Lourdes Borrell, Josep M. Rañé i Margarita Llongueras i la regidora d'ICV-EUiA Lídia Muñoz. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat