La Festa de Tardor arrenca aquest dimecres amb el seguici

El lliurament del Mocador d'Honor a Joan González, cap de colla dels trabucaires, marcarà l'inici de les festes

Sant Feliu es prepara per viure la Festa més especial de l'any a la ciutat: la Festa de Tardor, que omplirà la ciutat durant cinc dies de mocadors vermells i una pila d'actes adreçades a tots els públics. La Festa arrencarà aquest dimecres al vespre, amb el lliurament del Mocador d'Honor des del balcó de l'Ajuntament a les 19.30h. Un reconeixement que enguany es farà a Joan González, cap de colla dels trabucaires des de fa 31 anys i amb una llarga trajectòria d'activisme cultural a la ciutat.

El seguici, punt de partida de cinc dies intensos 

El lliurament del Mocador d'Honor és un dels moments més emotius de la Festa perquè just després arrenca la comitiva del Mocador d'Honor, acompanyada dels ministrils, fins al Palau Falguera, des d'on es farà l'encesa de focs i des d'on comença el seguici de les colles de la ciutat. Un recorregut que passarà per diferents carrers de la ciutat fins a la plaça Lluís Companys. A partir de dos quarts de deu començaran els balls d'entremesos de les colles a la plaça, un dels actes més esperats de l'any a Sant Feliu, que cada vegada atrau més públic per contemplar els balls de cada colla. Tot plegat es tanca amb el ball final, que ballen totes les colles i que s'obre a la ciutadania (que ha d'anar preparada per no cremar-se).

La festa de dimecres continuarà a dos quarts d'una amb el segon seguici,  en què les colles tornen a actuar i el públic hi pot participar d'una manera més activa. La nit s'acabarà amb el concert de Dalton Bang a partir de les 2 de la matinada.

El seguici és el punt de partida de cinc dies de Festa de Tardor, on participen prop d'un centenar d'entitats i associacions de la ciutat, entre les quals destaquen, entre d'altres, la Diada castellera, les festes del carrer Joan Maragall, la nit de festa amb Hotel Cochambre i el correfoc de dissabte, que aquest any comptarà amb un piromusical al final del correfoc i múisca en directe.

Podeu consultar totes les activitats a l'agenda i al programa de festes. De dimecres a diumenge també hi haurà instal·lada la Fira d'atraccions al carrer Mataró, a Les Grases: dimecres de 19h a 2 i la resta de dies des de les 11.30h fins les 2h, excepte diumenge que tancarà a la mitjanit.

La #festatardorsf a les xarxes

Podreu seguir el lliurament del Mocador d'Honor, l'inici del seguici i alguns dels actes més destacats de la Festa de Tardor a través del Twitter de Fetasantfeliu amb l'etiqueta #festatardorsf i a la pàgina principal d'aquest diari. També podeu fer les vostres piulades amb aquesta etiqueta compartint actes i impressions de la festa.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat