Dan Brodie presenta "Lost not found" a Els Pagesos

El cantant australià ja és un habitual de la sala de Sant Feliu i aquest cop ho farà per presentar una col·lecció de cançons reinterpretades al seu estil

El cantant i compositor australià Dan Brodie actuarà per tercer any consecutiu a Els Pagesos: aquest cop per presentar el tour europeu "Lost not found". La visita anual santfeliuenc no és casual: el vincle de Brodie amb Sant Feliu en general i Els Pagesos en particular es remunta més de 6 anys enrere, quan la Vane Ribas, propietària dels Pagesos, el va descobrir al programa "El Sótano" de Radio 3.

Ribas va sentir un tema que li va agradar molt, va apuntar el nom de l'artista (Dan Brodie) però com que l'àlbum no es distribuïa aquí, el va comprar a través del seu web. El músic va quedar molt sorprès d'aquesta petició i per això quan va venir de gira per Europa el 2015 va fer parada a Els Pagesos. A aquest concert de fa dos anys i mig, n'han seguit d'altres i, de fet, Brodie va passar una temporada a Sant Feliu l'any passat. 

Ara torna per presentar "Dan Brodie 2017 Lost not found", una col·lecció de cançons d'altres autors reinterpretades al seu estil. Un disc gravat al seu estudi de Melbourne, tocant la majoria d'instruments.

Brodie ha actuat en escenaris de París, Barcelona, com Estats Units, Regne Unit i Suïssa i aquest diumenge el públic santfeliuenc tindrà l'oportunitat de veure'l en directe en un concert a les 20h a Els Pagesos. El preu de l'entrada és de 5 euros.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat