Nit de tribut al rock salvatge de la banda de Vallirana Desechables

Els Pagesos i J. & J. Produccions organitza dijous aquest homenatge on es podrà veure el documental “El peor dios” i escoltar a la banda tribut Despreciables

Al voltant del llunyà mes de juny del 1988 s’inaugurava el Casal de Joves de Sant Feliu de Llobregat. En un dels actes d’inauguració d’aquest equipament hi va participar una de les bandes més maleïdes de l’escena rock del Baix Llobregat: els Desechables.

La seva aposta decidida per un rock salvatge (inèdita al panorama dels primers anys 80’s), la seva insultant joventut (liderada per una hipnòtica Tere) i els elements tràgics viscuts al seu voltant (el seu guitarrista original va morir al llarg d’un atracament a una joieria de Vilafranca) van convertir a aquest joves de Vallirana en una de les icones del rock comarcal.

Ara, vint-i-nou anys després, Els Pagesos Bar Musical i J. J. Produccions organitzen una sessió dedicada a recordar la història d’aquesta banda. Aquest dijous, a les 20h (amb entrada Lliure i taquilla inversa) podrem recuperar l’esperit de la Tere, el Pei i el Miguel amb la projecció del documental “El Peor Dios” (dirigit a sis mans per Alex Montes, Daniel Arasanz i Nicolás Tarela) i el concert tribut a càrrec de Despreciables.

La banda encarregada de tributar homenatge té un clar tarannà local. A la seva formació hi ha membres que van compartir cartell amb els Desechables a aquell concert del 1988 tocant amb la formació coneguda com KGLLNS (Chase i Manu – gtrs – i Potas – baix -), o d’altres formacions locals (Santi “Putas” – bateria – a Nada Bueno) La front woman de la banda serà Betty Love que ha col·laborat amb una altra banda mítica de la comarca (La Banda Trapera del Río i Morfi Grey).

Amb tot això ens espera una nit intensa plena d’emocions que ben segur farà les delícies de la secció més roquera de Sant Feliu. Esteu avisats, jo no m’ho perdria!

Comentaris

J&J Produccions sant feliu de llobregat
1.
Alex Montes , co-director del documental "El Peor Dios" ens ha fet arribar això:
"Desechables vuelve a Sant Feliu de Llobregat casi 30 años después de su memorable actuación en su última gira de presentación del disco 'Amor Pirata' un lejano 11 de Junio de 1988. La formación de aquel entonces era: Tere (voz) / Enano y Raúl Benito (guitarras) / Pei (bateria) / Jack (bajo) / Charly (saxo). En los extras del DVD del documental añadimos unos pocos vídeos de esa actuación y disponemos del audio del concierto entero gracias a que Tere guardó el cassette extraído de la mesa de sonido.
Contaremos al finalizar la proyección con la presencia del co-director Alex Montes y habrá stand con los últimos DVD's que quedan de la edición limitada a 1000 ejemplares y numerada a mano que se hizo del documental."
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat