Roses, bolets i art a la Tardor al Palau

De divendres a diumenge se celebra al Palau Falguera la sisena edició d'aquesta proposta que inclou exposicions, conferències i tallers

  • Aquest cap de setmana es fa la 6a edició de la Tardor al Palau / Foto: Marc Rius
    Aquest cap de setmana es fa la 6a edició de la Tardor al Palau / Foto: Marc Rius
  • Dissabte es podran veure varietats de bolets acabades de collir / Foto: Marc Rius
    Dissabte es podran veure varietats de bolets acabades de collir / Foto: Marc Rius
  • La tardor omplirà totes les estances del Palau / Foto: Marc Rius
    La tardor omplirà totes les estances del Palau / Foto: Marc Rius

El Palau Falguera acollirà aquest cap de setmana la sisena edició de la Tardor al Palau. Colors, aromes i textures de tardor impregnaran els diferents espais del Palau durant tres dies amb un munt d'actes que s'han organitzat relacionats amb el món de les roses, els bolets, els productes de l'horta i l'art. 

Tot plegat arrencarà aquest divendres a les 19.30h, amb el lliurament del guardó Amics de les Roses 2017 al Centre de Lectura de Reus. A més, es faran dues conferències: "El laberint de roses de Longreat", a càrrec de Brigit Quest-Ritson, i "Les roses als jardins d'Europa", a càrrec de Charles Quest-Ritson. També divendres s'inauguraran difereents exposicions, com la vuitena edició de "Roses de tardor", on es podran veure més de 150 varietats de roses procedents del Parc del Roserar de Dot i de Camprubí, del Parc de Torreblanca i de particulars, "Els jardins històrics de la ciutat", la "Mostra d'ikebana amb roses" i la "Mostra de bonsai". A partir de dissabte a la tarda es podrà veure la 31a exposició de bolets a Collserola, amb més de cent varietats que s'hauran recollit el mateix dia al bosc.

I diumenge s'ha programat un dia de "Tardor al Palau en Família". D'11a 14h les terrasses del Palau Falguera s'ompliran de tallers i activitats, a càrrec dels Amics de les Roses. A les 11h es farà el reconeixement a l'escola M. de Déu de la Mercè pel seu treball amb roses, i a les 1 h l'associació Arrels Locals organitzarà el Memory Dot. A més, de 10h a 14h, al pati deld jardins del Palau Falguera se celebrarà la 6a Fira d'Art i la Fira d'Artesans Somiatruites.  

Les activitats de Tardor al Palau estan impulsades per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu i l'Agrupació de Recerca i Estudis de Sant Feliu (ARES), amb la col·laboració de FirArt, Arrels Locals, el Col·lectiu d'artesans Somiatruites, el Consell Solidari i l'Ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat