Sant Feliu ja pot votar les obres que es faran l'estiu que ve

Des d'avui i fins el 4 de desembre la ciutadania empadronada a la ciutat major de 16 anys pot triar entre una vintena de propostes

Per tercer any consecutiu, Sant Feliu obre un procés de participació en què la ciutadania pot triar entre les obres que es faran l'estiu que ve. Es tracta d'una partida de 400.000 euros i les obres estan relacionades amb la millora de l'accessibilitat, la seguretat viària o reformes petites a la via pública. 

El procediment d'aquest any és molt semblant al dels anys anteriors, amb l'afegit que enguany s'han incroporat també al procés de selecció les propostes que no van sortir seleccionades els últims dos anys. La primera fase del procés es va fer entre setembre i octubre: l'Ajuntament va posar en marxa la campanya Clic i Pala perquè la ciutadania fes noves propostes. Després d'això, un equip tècnic ha valorat les suggerències presentades i les que ha validat han passat a la fase final. Tambñe podeu consultar aquí les que s'han descartat.

Avui divendres comença la fase de decisió: tothom que tingui més de 16 anys i estigui empadronat a Sant Feliu pot votar quines 3 propostes prefereix de la vintena que s'han seleccionat. Algunes són les millores en diferents espais infantils, la reparació de voreres, asfaltat de carrers concrets o adequació de passos de vianants per a persones invidents.

Es pot votar a través d'aquest web www.santfeliu.cat/obresestiu2018 fins el 4 de desembre. Els resultats es faran públics l'endemà, 5 de desembre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat