Màgia, microteatre i propostes al carrer al Tast d'Espectacles familiars

La sisena edició d'aquest esdeveniment es farà dissabte en espais com la Plaça de la Vila, la Sala Ibèria i el Centre Parroquial

Una jornada dedicada al món dels espectacles familiars: és el que es farà dissabte amb la 6a edició del Tast d'Espectacles Familiars, organitzat per la Fundació La Xarxa. La proposta combina activitats obertes al públic amb trobades professionals del sector. Una de les novetats d'enguany és una gala de màgia i una sessió de píndoles de microteatre. La Fundació La Xarxa ha seleccionat 10 espectacles entre una seixantena de propostes.

Màgia, microteatre i espectacles al carrer

Tot plegat arrencarà a les 10.30h a la Sala Ibèria, que es convertirà en l'escenari d'una gala de màgia presentada per Fèlix Brunet. Hi participaran quatre mags: Enric Magoo, Mag Stigman, Mag Txema i Jordi Quimera. També a la Sala Ibèria es farà una sessió de tres obres de microteatre amb GiraPíndoles que interpretaran "No clinc, clinc" de Jordi Bertran, "Hey soul sister" i "Lleones". El preu per l'espectacle de màgia és de 5 euros i per al de microteatre de 3.

A més de la Sala Ibèria, un dels escenaris principals del Tast serà la Plaça de la Vila. A les 12 del migdia es podrà veure l'espectacle "Ludus" amb Jordi del Río, a les 13h Circ Xic presentarà Bicirc, un espectacle itinerant de circ de 10 minuts de durada amb música en directe. I paral·lelament s'oferirà el taller "Sigues un artista," matí i tarda, a càrrec de CIRCulant. A partir de les 13.30, començaran les trobades breus cara a cara entre programadors i companyies per intercanviar opinions i projectes.

A la tarda continuaran els espectacles a la plaça de la Vila. A les 16h es podrà veure King Q Sham, d'Albert Vinyes i a les 17h, la companyia Instantropia presentarà "Memòria envasada al buit". 

10 propostes seleccionades

La gala professional del Tast començarà a les 17.30 h al Centre Parroquial, i permetrà conèixer els nous espectacles de les deu companyies escollides. En concret, presentaran les seves propostes Teia Moner, El dit al nas, El Cau de l'Unicorn, Cia. Sabanni, Els contes de la Carla, Miscel·lània Teatre, El replà produccions, JAM, Circ Xic i La roda produccions. L'acte el presentarà la companyia Tanaka Teatre i estarà també obert al públic per un preu de 5 euros. 

La gala s'allargarà fins les 20h i tot plegat es tancarà amb un sopar de treball a la Sala Ibèria. Per a més informació podeu consultar el web del Tast d'Espectacles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat