Tres santfeliuenques a les llistes per les eleccions del 21D

L'escriptora Jenn Díaz és la número 8 d'ERC, la diputada de Ciutadans Elisabeth Valencia repeteix de número 20 i la regidora del PP Elisabet Ortega va de número 20

Tres santfeliuenques formen part de diferents candidatures a les llistes electorals per a les eleccions del dijous 21 de desembre, que s'han fet públiques aquest cap de setmana. Són l'escriptora Jenn Díaz, la ja diputada per Cs Elisabet Valencia i la regidora del PP a Sant Feliu Elisabet Ortega.

Qui està en un número més alt i molt probablement serà diputada és l'escriptora santfeliuenca Jenn Díaz, que s'incopora com a independent al número 8 a les llistes d'ERC a la candidatura per Barcelona. Díaz té 29 anys, ha publicat sis llibres, va guanyar fa un any el premi Mercè Rodoreda i va ser pregonera de les Festes de Primavera el maig de l'any passat. 

D'altra banda, Elisabeth Valencia, que ha estat dos anys diputada de Ciutadans, podria tornar a repetir al càrrec. És la segona vegada que va a les llistes del partit per Barcelona al Parlament i aquest cop ho fa com a número 20, tres números per sota que fa dos anys, que anava de 17.

També va de número 20 per Barcelona per al PP la regidora de Sant Feliu, Elisabet Ortega. Actualment és l'única regidora dels populars a Sant Feliu, també és portaveu i presidenta de la secció local. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat