Obert el termini per participar a la 43a edició del Premi de Poesia Martí Dot

Avui es presenta a la Biblioteca Montserrat Roig el poemari guanyador de l'última edició "La mà dins la roda" de Guim Valls

Convocades les bases del Premi de Poesia Martí Dot, que enguany arriba a la seva 43a edició. Es tract d'un dels premis per a poetes i poetesses joves més destacats del panorama literari català, sobretot perquè el premi inclou la publicació de l'obra guanyadora a la col·lecció de poesia de Viena Edicions. A més, el guardó està dotat amb 1.500 euros i inclou la participació en un mínim de dos recitals poètics organitzats per l'Ajuntament durant l'any 2018.

Es tracta d'un premi que vol promoure la creació literària en català i ser un impuls per als joves poetes i poetesses a donar a conèixer la seva primera obra. De fet, el certamen està obert a la participació de persones de fins a 35 anys que presentin un recull de poemes originals i inèdits, escrits en català, en quantitat suficient per integrar un volum, aproximadament uns 300 versos. Alguns dels noms guanyadors de les últimes edicions són Núria Domènech, Aina Torres o Míriam Cano.

Aquest dimarts es presenta el poemari guanyador de l'última edició

El guanyador de l'última edició es va donar a conèixer al mes de març: es tracta de Guim Valls amb l'obra "La mà dins la roda", que es presenta aquest dimarts a la Biblioteca Montserrat Roig. A més, aquest dijous també es farà la presentació a Barcelona, a la llibreria Calders.

A més del poeta Guim Valls, totes dues presentacions aniran a càrrec de David Castillo, president del Jurat del Premi Martí Dot.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat