Eva Moreno Bosch i Lourdes Aso Torralba guanyen els primers premis de Relats Breus per a Dones Joana Raspall

Els guardons es van lliurar divendres passat en un acte a l'Ateneu Santfeliuenc

La 13a edició del Concurs de Relats Breus per a Dones Joana Raspall han premiat sis relats, tres en català i tres en castellà, de la vintena que s'hi van presentar. El certamen l'organitzar el Casal de la Dona amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Ateneu, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i la Generalitat. Els premis es van lliurar en un acte a l'Ateneu Santfeliuenc divendres passat.

El primer premi en català ha estat per al relat "Soroche", d'Eva Moreno Bosch; el segon per "Records vestits de seda", d'Eva Pelegrí Margeli; i el tercer per "Benvinguda", de Laura Rucalleda Casas. En castellà, la guanyadora ha estat l'obra "Me da apuro", de Lourdes Aso Torralba; el segon conte premiat ha estat "Palabras en un vergel palentino", d'Anabel López Gómez; i el tercer, "Sin gravedad", d'Herminia Dionis Piquero. Les guanyadores han rebut un premi de 250 euros, les que han rebut el segon premi 150 i les terceres, 100.

En aquesta edició, s'hi van presentar 10 treballs en llengua catalana i 10 en castellana. El jurat, format per l'escriptora Maite Carranza, Mari Luz Morales, Esther Hachuel, Conxita Sánchez i Anna Isabel Argelís, ha tingut en compte que els relats utilitzin llenguatge no sexista i que no reprodueixin els estereotips masculins i femenins tradicionals.

Podeu veure la galeria d'imatges de l'acte aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat