El CDR organitza una jornada de formació i debat aquest dissabte

Durant tot el matí es faran diferents ponències sobre temes com tecnologia, immigració o educació

"Quina República volem? Construim-la entre totes!" Aquest és el títol de la jornada que ha organitzat del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Feliu per aquest dissabte al matí a l'Ateneu Santfeliuenc. La proposta es basarà en ponències curtes d'uns trenta minuts de durada relacionades amb temes diversos.

Una de les xerrades serà sobre tecnologia amb el Dr Jordi Delgado que parlarà de "La navegació de l'activista". El Dr Pere Brunet, investigador del Centre Delàs d'Estudis per la Pau, en farà una altra relacionada amb la "defensa i immigració en una nova República". També n'hi haurà una d'econòmica amb l'activista i economista feminista Marina Sánchez Cid que tractarà l'"economia feminista: caminant cap a la sostenibilitat de la vida". Finalment, Marcel·lí Canal, tècnic docent dels Serveis Educatius del Departament d'Ensenyament i Josep Riera, mestre de ciències socials especialitat en organitzacions, posaran sobre la taula "els models educatius: ser o no ser, aquesta és la qüestió".

Des del CDR expliquen que han programat aquesta jornada amb la intenció de "començar a encendre, poc a poc, la flama del procés constiuent i conscienciar-nos de que l'objectiu no acaba en la independència sinó en construir una república". En aquest sentit, volen "omplir-la de contingut social" i amb aquest propòsit han organitzat un matí de ponències diverses.

Tot plegat serà dissabte a l'Ateneu Santfeliuenc, d'11 a 14h, i un cop s'acabin es farà un pica-pica per debatre sobre els temes que s'hagin tractat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat