L'atur registrat es redueix al novembre en 24 persones a Sant Feliu

El descens arriba després d'un lleu increment al mes d'octubre

Descens de l'atur registrat el mes de novembre a Sant Feliu: s'ha reduït en 24 persones. En total, ara n'hi ha 2.109 que busquen feina a través de les oficines d'ocupació. Les xifres les ha fet públiques avui el Ministeri de Treball i també indiquen que, comparat amb les dades del novembre de l'any passat, ara hi ha 314 persones menys a l'atur.

La baixada situa l'atur registrat en un dels mínims d'aquest 2017, només superat pel mes de juny, en què el total de persones sense feina era de 2.091.

Al conjunt del Baix Llobregat, l'atur també s'ha reduït, el contrari que va passar a l'octubre. L'últim mes un centenar de persones han trobat feina i ara n'hi ha 42.625 que en busquen a través de les oficines d'ocupació. Comparat amb un any enrere, són 6.082 persones menys.

En el conjunt de Catalunya, en canvi, l'atur registrat ha crescut en 7.391 persones: és l'augment més alt en un mes de novembre des del 2009. El nombre total de persones aturades se situa en 422.462 que, tot i la pujada de l'últim mes, són 40.517 menys que ara fa un any.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat