De Sant Feliu a Molins i Sant Vicenç dels Horts: caminant i en bici a través del riu

Ha començat la construcció d'un gual inundable de formigó que connectarà els marges del riu Llobregat entre els tres municipis

  • Foto: Ajuntament de Sant Feliu
    Foto: Ajuntament de Sant Feliu
  • Imatge virtual de la plataforma / Ajuntament de Sant Feliu
    Imatge virtual de la plataforma / Ajuntament de Sant Feliu

Un gual inundable de formigó connectarà els marges del riu Llobregat entre Sant Feliu i Molins de Rei al marge esquerra i Sant Vicenç dels Horts al marge dret. Les obres van començar a finals de desembre i, segons l'Ajuntament, es preveu que estiguin enllestides a l'estiu. L'estructura serà una plataforma transitable de 4 metres d'amplada i 30 metres de llarg i s'ubicarà en un dels punts on la llera del riu és més estable. En concret, els treballs s'estan fent al costat del pont sobre el Llobregat entre la B-23 i l'A2.

La construcció d'aquest espai suposarà un nou enllaç entre municipis veïns com Sant Feliu, Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts. A més, ampliarà els camins per vianants i bicicletes de la zona, potenciant-ne la relació amb els espais naturals. 

Per comunicar el gual i la passarel·la amb les vies que ja existeixen, es construiran accessos sobre els talussos a banda i banda de la llera, que es completaran amb tasques en l'entorn natural. Una d'aquestes tasques serà la instal·lació d'una passarel·la per als vianants sobre la desembocadura de la riera Comerç dins del terme de Sant Feliu.

El pressupost d'aquest projecte és de prop de 750.000 euros i està finançat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i els Ajuntaments de Sant Feliu, Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat