Un mural artístic diferent per cada mes de l'any

L'associació Kaligrafics engega aquest dissabte la tercera edició d'art urbà al mur del costat dels dos ponts. Cada mes s'hi podrà veure una intervenció artística diferent

Tret de sortida de la tercera edició d'art urbà 12+1, organitzada per l'associació Kaligrafics en col·laboració amb Contorn Urbà. La iniciativa permet que cada mes es faci una intervenció artística diferent al mur del carrer Verge de Montserrat situat al costat dels dos ponts. El nom del projecte fa referència als 12 mesos de l'any, 12 intervencions artísitiques i un mur de 10 metres per 3. Una proposta que fa que aquest espai urbà es renovi cada mes i permet descobrir diferents propostes artístiques.

L'edició d'enguany la inagurarà l'artista Irene Valiente, una de les 12 finalistes que es van seleccionar d'entre el centenar que es van presentar per intervenir en el mural de Sant Feliu. Els murals seleccionats s'organitzen en categories per estil: il·lustració, graffiti, abstracció o disseny, entre d'altres. A més d'Irene Valiente, també s'han seleccionat altres artistes i col·lectius com Anna i Miquel, Pouvelle Studio, Paula Calavera, Nul, Valent Creations, Elara Elvira, Tayone, Victor Solanes, Alberto Montes, Kazzius, El Rughi i el col·lectiu femení The Hatelovers.

Una exposició al Palau Falguera amb les creacions de l'última edició

La setmana que ve Kaligrafics presenta l'exposició "12+1" al Palau Falguera. Serà una mostra d'art urbà que recull les obres que es van fer al mur del carrer Verge de Montserrat en l'última edició del projecte i es complementa amb algunes obres més de cada artista. La inaguració de l'exposició serà dijous 18 de gener a les 20h i es podrà veure fins al 4 de febrer.

L'Associació Kaligrafics es va fundar el 1999 i és l'entitat dedicada a l'art urbà més veterana de Catalunya i ha impregnat Sant Feliu d'art urbà, tant en intervencions en diferents espais com amb el festival Válvulas y Ritmos, que a l'octubre va arribar a l'onzena edició. L'art urbà també es podrà veure a partir d'aquest any en una paret de grans dimensions a la Plaça La Salut, en aquest cas a càrrec de l'artista valencià Escif, guanyador del concurs per fer un mural per homenatjar la lluita veïnal del barri.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat