Els Pastorets celebren 95 anys de representacions a Sant Feliu reunint sis generacions

Aquest cap de setmana es faran dues funcions especials al Centre Parroquial

Aquest Nadal ha fet 95 anys de la primera vegada que es van representar els Pastorets de Josep M. Folch i Torres a Sant Feliu, una tradició històrica que es manté any rere any i que aglutina generacions diverses als escenaris i entre el públic. Ara, per commemorar aquesta efemèride i aprofitant la celebració del 75è aniversari del Centre Parroquial, aquest cap de setmana es farà una doble representació. 

Sis generacions d'actrius i actors de Sant Feliu es retrobaran dalt dels escenaris per oferir uns Pastorets molt especials. El repertori compta amb una quarantena d'actrius i actors: entre veterans que ara tornaran a escena, alguns dels quals van viure la fundació del Centre, o d'altres representants de generacions diverses que aquest cap de setmana es tornaran a reunir per interpretar els clàssics Pastorets. Podeu veure el repertori complet a la imatge adjunta. El cartell dels Pastorets, de fet, recull algunes de les imatges històriques de representacions de l'obra de Folch i Torres fa uns quants anys.

Les funcions es faran dissabte i diumenge a les set de la tarda al Centre Parroquial. Les entrades costaran 10 euros a platea per als socis de l'entitat i 12 per al públic en general; a l'amfiteatre costaran 9 per als socis i 11 per a la resta. Es poden comprar de manera anticipada dijous i divendres de 19h a 20.30h.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat