Un viatge al passat per descobrir el "Sant Feliu Invisible"

La tercera edició de la ruta organitzada per Arrels Locals proposa una visita històrica a elements arquitectònics desapareguts com la Casa de les Bruixes o el Palau de la Torreblanca

Les profundes transformacions observades per la nostra ciutat al llarg dels darrers 100 anys han conformat un una fisonomia urbana que poc o res té a veure amb el paisatge que van conèixer els nostres avantpassats. Per exemple, la centralitat del pols ciutadà ha variat des dels nodes antics (la Plaça de la Vila, el carrer Falguera, la carretera) a espais emergents al llarg del primerenc segle XX (la Plaça de l’Estació, l’eixample cap al nord). Però també ha implicat la desaparició de molts dels edificis emblemàtics que senyorejaven ja sigui al nucli urbà o a les rodalies.

Amb la voluntat de conèixer millor aquest patrimoni desaparegut, l’associació Arrels Locals dissenyà una activitat anomenada “El Sant Feliu Invisible” que aquest diumenge arriba a la seva tercera convocatòria. El format es basa en la realització d'una ruta que travessarà aquells espais emblemàtics de la ciutat que ja han passat a la història. Indrets tan presents en la memòria dels santfeliuencs com la torre de la Presó, la Casa de les Bruixes, la Torre dels Dimonis, el Palau de la Torre Blanca, etc. seran els elements destacats d’aquest viatge al passat.

Amb aquesta proposta s’amplia el ventall de rutes al voltant del patrimoni local (afegint-se a la Modernista o a les visites al Palau Falguera) i es cerca fidelitzar a un públic, reduït però constant, interessat per aquestes qüestions lúdiques o culturals.

Si us interessa participar encara esteu a temps d’inscriure-us. Si ja ho heu fet, diumenge a les 12h comença l’activitat amb sortida a la Plaça de la Vila!

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat