Un segell per homenatjar La Fiebre del Oro

El Cercle Català de Col·leccionisme presenta aquest dimecres aquest segell que vol ser homenatge en el 30è aniversari de la seva fundació

Homenatge del Cercle Català del Col·lecionisme a una de les bandes mítiques de Sant Feliu: La Fiebre del Oro. Ara fa trenta anys de la fundació del grup i per això l'entitat ha decidit reconèixer-la amb un segell especial, que presentaran aquest dimecres a la seu social del Cercle, a l'Ateneu. Serà en un acte a les 18.15h, com a introducció de la 36a Tertúlia de col·leccionisme.
 
L'entitat filatèlica dedica aquest nou segell a la banda, amb el nom de la banda i també el dibuix d'una guitarra. El Cercle Català del Col·leccionisme compta amb un catàleg de segells dedicats a temes de la ciutat: per exemple, fa dos anys se'n va fer un dedicat a la Torre de la Presó i també n'hi ha de Pere Dot, l'Estació o la Catedral, entre d'altres.
 
La Fiebre del Oro va ser un dels grups més destacats del panorama musical a Sant Feliu de finals dels anys 80 i 90. Integrat per Pep Altayó, Josep Coca, Jordi Pagès, Josep Casadó, Joan Marín i Carles Nadal, van gravar la seva primera maqueta i el 10 de juny del 1988 van tocar de teloners del grup La Frontera en la inauguració del Casal de Joves. Van editar quatre àlbums i van tocar en sales de Barcelona com Zeleste, Bikini, KGB, i en diferents ciutats arreu del país. 
 

Comentaris

CARLES NADAL
AFEGIR QUE AL GRUP TAMBÉ HI VÀREN TOCAR JOSEP CASADO, JOAN MARÍN I JO MATEIX CARLES NADAL I QUE VÀREM EDITAR 4 ALBUMS.
En resposta a CARLES NADAL
Redaccio SF
2.

D'acord, afegit! Gràcies.

  • 0
  • 0
CARLES NADAL MOLINS DE REI
1.

AFEGIR QUE AL GRUP TAMBÉ HI VÀREN TOCAR JOSEP CASADO, JOAN MARÍN I JO MATEIX CARLES NADAL I QUE VÀREM EDITAR 4 ALBUMS.

  • 2
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat