Good Fellows: EP de presentació i un festival

La banda santfeliuenca publica el seu primer treball la setmana que ve i el presentarà dissabte que ve al Festival Solidari RockinSF

GoodFellows és una banda de rock amb local d'assaig a Cornellà però d'esperit santfeliuenc, perquè la majoria de membres del grup, com Víctor Sánchez i Ceci Canterla, viuen a Sant Feliu. El grup va néixer el 2010 a Cornellà i des de llavors han fet desenes de temes, un munt de concerts i han anat evolucionant. Ara la banda està formada per Juanjo López a la bateria, Víctor Sánchez al baix, Adrià Cadena com a guitarra solista i Ceci Canterla com a guitarra i veu. Ara presenten el seu primer EP, Invencible, que sortirà publicat dimecres 14 de febrer, la setmana que ve. A més, dissabte 17 el presentaran en un concert al Festival Solidari RockinSF, a la Sala Ibèria, on també tocaran Big Cunners (banda de tribut a AC/DC) i Only Moore (banda de tribut a Gary Moore).

El disc està format per 6 temes gravats a La Cápsula del Temps, a Sant Boi de Llobregat, produït per Javi Doblas. Les cançons són fruit d'uns quants anys i, segons expliquen des de la banda, "un petit resum del nostre repertori perquè representen el que ens agrada: rock'n'roll, una mica de power pop, hard rock i fins i tot una mica de conga". És el resultat d'un any molt intens per la banda, que s'ha renovat amb nous membres, ha fet més concers que mai i ha quedat en tercera posició a la final del Festival Emergenza de Barcelona i finalistes del concurs RockHall Battle Bands d’Hangar05, dues cites destacades en el món del rock i de les bandes emergents.

GoodFellows té influències molt diverses i no té manies a l'hora de barrejar diferents estils de música i es mouen del rock al pop, passant pel blues, el funk, el punk, i el hard rock més dur.

Presentació a Sant Feliu al Festival Solidari RockinSF

Dissabte que ve, 17 de febrer, la banda presentarà el seu disc en el marc del Festival Solidari RockinSF, un esdeveniment pensat per recaptar diners per a la investigació de la síndrome de Rett, i per donar a conèixer propostes musicals de bandes de la ciutat, perquè Only Moore també compta amb integrants de Sant Feliu.

De fet, el festival l'organitza la mateixa banda, amb el suport del Voluntariat de Sant Feliu i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu, la Creu Roja de Sant Feliu i L’Associació Catalana de la Síndrome de Rett.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat