Big Mama Montse obre la temporada de concerts de ContraBaix

La cantant de blues celebrarà trenta anys de trajectòria en una actuació aquest divendres a l'Ateneu

El cicle de concerts de ContraBaix acaba d'arrencar la seva dinovena temporada: un trio de veterans va obrir el cicle a principi de mes a Sant Cugat i aquest divendres serà Big Mama Montse qui engega el cicle a Sant Feliu.

La prestigiosa cantant de blues oferirà un concert a l'Ateneu Santfeliuenc per celebrar els seus trenta anys cantant blues, envoltada de bons amics per transmetre als escenaris tota l'alegria d'aquesta música. Serà una oportunitat molt especial per gaudir del repertori de la Big Mama d'una manera diferent, interpretat per una formació musical formada per guitarra solista, piano, baix, bateria i la mateixa Big Mama Montse, a la veu i a la guitarra rítmica. En concret, l'acompanyaran Sister Marion al piano, Balta Bordoy a la guitarra, Matías Míguez al baix i Xavi Hinojosa a la bateria, que conformen la Big Mama Montse & 30's Band.

Big Mama Montse es troba ara mateix en el punt àlgid de la seva carrera artística després de tres dècades d'actuacions arreu, entre les quals destaquen la participació en festivals de jazz i blues de gran prestigi. Per celebrar-ho, ha organtizat una gira de celebració impregnada de l'esperit festiu del blues que comença aquest divendres a Sant Feliu. Els propers concerts d'aquesta gira seran el 25 de març a la sala Jamboree de Barcelona, el 6 d'abril a la sala El Intruso de Madrid i el 4 de maig a la Nova Jazz Cava de Terrassa, entre d'altres.

El concert serà divendres a les 21.30h a l'Ateneu i el preu de les entrades és d'11 euros anticipades, de 9 per als Amics de ContraBaix i socis de l'Ateneu Santfeliuenc i 14 a taquilla. Les entrades ja es poden comprar aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat