L'AMPA de l'escola Josep Monmany i Amics del Carrer Santa Creu guanyen els primers premis de la rua de carnaval

L'AFA Pau Vila guanya el Premi per Votació Popular

  • 1r premi de comparsa infantil / Foto: Marc Rius
    1r premi de comparsa infantil / Foto: Marc Rius
  • Premi de votació popular Fetasantfeliu / Foto: Marc Rius
    Premi de votació popular Fetasantfeliu / Foto: Marc Rius
  • 1r premi de comparsa d'adults / Foto: Marc Rius
    1r premi de comparsa d'adults / Foto: Marc Rius

Sant Feliu ha viscut un cap de setmana intens de carnaval, marcat especialment per la rua de comparses de dissabte a la tarda. Hi van participar més de 1.400 persones repartides en 16 compases diferents. Les comparses van recórrer els carrers de Sant Feliu des del carrer Mataró fins a la Plaça de la Vila, on cadascuna va fer una actuació final. Després d'això, el jurat, format per representants de la Comissió de Carnaval, Consell d'Infants, món de les arts, del teatre i associatiu, van fer públiques les comparses guanyadores de la rua.

El primer premi en modalitat infantil va ser "Sabem el que som però no el que podem arribar a ser", de l'AMPA de l'escola Josep Monmany:

 

 

En categoria d'adults, el primer premi va ser per la "Mitologia màgica" dels Amics del Carrer Santa Creu:

 

'El bosc de l'Espriu' de l'AFA de l'escola Salvador Espriu es va endur el segon premi en modalitat infantil:

 

I en categoria d'adults, el segon premi va ser per l'ACF i "El regnat dels monstres i els seus bufons".

 

El tercer premi infantil el va guanyar l'AMPA de l'escola Falguera amb "La peixera, un mar d'il·lusió i imaginació":

 

I ASPRODIS va aconseguir el tercer premis d'adults per "Canvi d'aires":


Premi per votació popular: API Vila junts pel medi ambient les abelles salvarem de l'AFA Escola Pau Vila

A més del jurat, el públic també diu la seva i ja fa alguns anys que ho pot fer a través del premi per votació popular, a través d'una enquesta publicada a Fetasantfeliu. La comparsa que ha rebut més vots en el moment de tancar l'enquesta ha estat "API Vila junts pel medi ambient les abelles salvarem", de l'AFA Escola Pau Vila. 

Per problemes tècnics, l'enquesta de Fetasantfeliu es va mantenir activa més hores del que estava previst. Demanem disculpes per aquest error i ja estem treballant perquè no es torni a repetir. Per això, Fetasantfeliu dona per bons els resultats següents, que fan de la comparsa de l'AFA Escola Pau Vila la més votada. Els gestors de la web ens han facilitat les dades enregistrades en la primera còpia de seguretat realitzada després de l'hora prevista de tancament de l'enquesta i són aquestes:

El premi és una placa commemorativa i dues entrades per CineBaix, que es lliuraran dissabte que ve, durant l'enterrament del Rei Carnestoltes.

Més premis: mencions especial i concurs obert a Instagram

El jurat de la rua de carnestoltes també va atorgar mencions especials a diferents comparses. A la millor combinació entre coreografia i disfressa per "Ballant entre ones" del Casal Municipal de la Gent Gran, a l'elaboració tan aconseguida per "Virsamarins, a galop sota al mar", de l'AMPA del col·legi Verge de la Salut, i a la comparsa amb més implicació, animació i participació: "Una explosió de diversitat i colors", del Club d'Esplai Diversitat Lúdica.

D'altra banda, fins el 15 de febrer sou a temps de publicar les vostres fotografies de carnaval a Instagram i participar al Concurs fotogràfic Carnaval Pistoleros amb el hashtag #concurscarnavalpistoleros. Un jurat triarà la millor fotografia i també es concedirà un premi a la que hagi obtingut més 'likes'. Aquest premi es lliurarà el 23 de febrer al Centre Cívic Les Tovalloles.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat