Música i solidaritat s'uneixen al proper espectacle del cicle lluiRL'art

El CECBLL programa cada mes produccions escèniques de petit format del Baix Llobregat

“Música per curar” és la proposta musical i solidària d'Adela Redondo, que vol sensibilitzar sobre la importància de la investigació en la lluita contra el càncer. I ho vol fer a través de la música, amb concerts de petit format en què interpreta versions de cançons amb la veu i la guitarra acústica. Aquest divendres actuarà a Sant Feliu, al Centre Cívic Mas Lluí, en el marc del cicle lluiRL'art organitzat pel CECBLL.

Un dels objectius del projecte és aconseguir recursos per avançar en la investigació i, així, millorar la qualitat de vida dels pacients. Les aportacions que es recullin del públic del concert seran per col·laborar en la investigació que es porta a terme a la Vall d’Hebrón Institut d’Oncologia (VHIO).

El projecte va arrencar el 2017 i des de llavors Adela Redondo ha actuat a Martorell, Gavà, Terrassa, Sant Just Desvern, Girona, a més de Granada o València.

Acosta produccions de petit format amb segell 'Baix Llobregat'

El cicle lluiRL'art va engegar ara fa un any amb el propòsit de programar un cop al mes espectacles de petit format realitzats a la comarca. Des de llavors, s'han pogut veure concerts, espectacles teatrals o recitals poètics. Per exemple, al gener va actuar Dani Flamaradas, al desembre es va fer un espectacle de contes i al novembre la poeta Míriam Cano va recitar poetes russes, coincidint amb el centenari de la Revolució Russa.

La novetat del cicle d'aquest 2018 és que l'entrada serà amb el mètode de taquilla inversa. És a dir, el públic decidirà quina aportació fa un cop s'acabi l'espectacle. La proposta d'aquest divendres, “Música per curar” amb Adela Redondo, es podrà veure a les 20.30h al Centre Cívic Mas Lluí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat