La plataforma de jubilats intensifica les mobilitzacions

Avui s'han tornat a concentrar a la Plaça de la Vila i han fet una crida a sumar-se a la manifestació de dijous a Barcelona i la setmana que ve al ple municipal

Una vuitantena de persones s'han concentrat aquest dilluns a les dotze del migdia a la Plaça de la Vila per reivindicar pensions dignes. La plataforma de jubilats i jubilades fa un mes i mig que protesta cada setmana a Sant Feliu en contra de la congelació de les pensions. 

"Ens hem de felicitar perquè avui és el dia en què som més gent", ha destacat Pedro Martínez, portaveu de la plataforma, que també ha fet una crida a "mantenir-nos mobilitzats cada setmana i no desanimar-nos per fer pressió perquè els polítics deixin de tirar globus sonda a través dels mitjans de comunicació, en què fan referència als plans de pensions privats". Martínez ha advertit que "ens hi juguem molt, perquè el model dels partits de dretes espanyols és el model americà de les pensions privades".

Properes mobilitzacions: dijous a Barcelona i la setmana que ve: dilluns a la Plaça de la VIla i dimarts al ple

Des de la plataforma s'ha fet una convocatòria de troabda dijous a les 9.30h a la Plaça de l'Estació per anar conjuntament a la manifestació que es farà a Barcelona, de manera simultània que en una trentena de ciutats d'Espanya. Les manifestacions les convoquen les coordinadores estatals en defensa de les pensions dignes. També està previst que hi hagi més protestes pels dies 1 i 15 de març.

La plataforma de jubilats i jubilades de Sant Feliu ha tornat a llegir avui el manifest que demana la derogació de la reforma laboral i l'increment de les pensions, que portaran també al ple de febrer, dimarts de la setmana que ve, a través d'una moció. Aquesta serà una altra de les dates de mobilització dels jubilats i jubilades de Sant Feliu, a més de les concentracions que es mantindran cada dilluns a les 12 a la Plaça de la Vila on, igual que dilluns passat, han tornat a coincidir amb la protesta de les treballadores del SIE.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat