Última setmana per inscriure's a la III Cursa Nocturna per la Salut

L'escola Verge de la Salut organitza aquesta cursa solidària per aconseguir fons per a la lluita contra el càncer infantil

 • Inici de la cursa en l'edició 2017 / Foto: Marc Rius
  Inici de la cursa en l'edició 2017 / Foto: Marc Rius
 • La cursa passarà per l'interior de la Catedral / Foto: Marc Rius
  La cursa passarà per l'interior de la Catedral / Foto: Marc Rius
 • Foto: Marc Rius
  Foto: Marc Rius

La tercera edició de la Cursa Nocturna de la Salut es farà el divendres 2 de març i de moment ja suma més de 600 participants. Hi ha temps per apuntar-s'hi fins el 28 de febrer i el nombre màxim d'inscrits és 1.200. L'esdeveniment es fa per aconseguir fons per l'Hospital Sant Joan de Déu i en la seva lluita contra el càncer infantil. En les dues edicions anteriors, ens van recaptar més de 19.000 euros.

És el tercer any que l'escola Verge de la Salut organitza aquesta cursa, de nit, coincidint amb la llum d'una nit de lluna plena, com serà divendres de la setmana que ve. Es tracta d'una prova no competitiva ni cronometrada, que es pot fer corrent o caminant ràpid i hi poden participar persones de totes les edats.

Es tracta d'una cursa solidària que també compta amb el propòsit de motivar la ciutadania de Sant Feliu a participar d'una cursa nocturna passant per diferents racons de Sant Feliu. El punt de sortida és la Plaça Catalunya, des d'on començarà, a les 21h, un recorregut de 5 quilòmetres i 90 m de desnivell, que passarà per indrets com el Parc Europa o l'interior de la Catedral de la ciutat. El podeu consultar complet aquí. 

El preu de la inscripció és de 10 euros, i inclou el dorsal, la samarreta i un entrepà. A més, es farà un sorteig amb diferents regals cedits per comerços locals. Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb cursanocturnaperlasalut@gmail.com o omplir aquest formulari.

 

Comentaris

amparo segura st feliu
2.

inscripcio cursa

 • 0
 • 0
amparo segura san feliu de llobregat
1.

inscriurem a la cursa nocturna

 • 0
 • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat