Un Contrapunt Poètic en moviment

La cinquena edició del cicle es farà cada mes en una ubicació diferent. La inauguració es farà aquest dijous a Les Tovalloles

 

El cicle Contrapunt Poètic arrenca aquest dijous, 1 de març, amb un canvi en el format: cada sessió es farà a una ubicació diferent. Una aposta per portar la poesia a diferents espais de Sant Feliu. És la cinquena edició d'aquesta proposta, que combina la poesia amb altres disciplines artístiques i la primera es farà aquest dijous, a les 19h al Centre Cívic Les Tovalloles. 

En aquesta primera sessió hi participaran les poetes Eva Muñoz, Sílvia Romero, Anna García Garay, Laia Llobera, amb el guitarrista Eduardo Mejia. Serà una sessió d'homenatge a les dones.
 
Les properes sessions programades seran dimecres 14 de març, a l'Aula de Música i Teatre Musical de Sant Feliu, a les 19h, en el marc de la Setmana de la Poesia, i dijous 5 d'abril, a la Biblioteca Montserrat Roig, en un espectacle sobre Biblioteca i Literatura. Aquesta sessió també es farà més endavant a la llibreria Barra/Llibre de Barcelona i a Premià de Dalt. El 4 d'octubre faran "Grafits i poesia", també a la Biblioteca i la cloenda serà al desembre, a l'Aula de Música i Teatre Musical.
 
 

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat