Serveis mínims en transport per la vaga del 8 de març

Circularan un de cada tres trens durant tota la jornada, la meitat de Trams en hora punta i un de cada quatre la resta del dia. A Soler i Sauret es preveu que els busos circulin amb normalitat

La vaga feminista d'aquest dijous 8 de març es notarà aquest dijous en el transport públic: s'han decretat serveis mínims a Renfe Rodalies i al Trambaix.

En transport públic, Renfe ha fixat serveis mínims per tot el dia: circularan un de cada tres trens durant tota la jornada. Podeu consultar els horaris a través d'aquest enllaç. TMB també ha decretat serveis mínims al TramBaix, que reduïrà el servei fins al 50% en hores punta i al 25% la resta del dia. Des de Soler i Sauret, en canvi, no es preveuen afectacions al servei ni a les línies de bus urbà ni interurbà.

A més, l'Ajuntament també ha decretat serveis mínims en les escoles bressol municipals i l'Escola Municipal de Música, a més de l'oficina d'atenció a la ciutadania, manteniment de la ciutat, informàtica i suport logístic.

Amb motiu de la vaga de demà, també es cancel·larà la jornada de portes obertes prevista a l'escola Pau Vila, que s'aplaçarà per dimarts 20 de març a les 17h.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat