La mobilització feminista a Sant Feliu, en imatges

La Plaça de la Vila va ser l'escenari principal de la reivindicació del 8 de març

La reivindicació feminista d'aquest 8 de març ha generat més implicació i ressò mediàtic que mai per protestar contra les desigualtats de les dones en àmbit laboral, social i professional, entre d'altres. Una mobilització que es va traduïr en forma de vaga i de gran manifestació a la tarda a Barcelona. A Sant Feliu, des de Sant Feliu Feminista es van fer piquets durant tot el matí en diferents punts de la ciutat i van organitzar un esmorzar popular al carrer Sant Joan. 

Més tard, a les 12 del migdia es va fer una concentració a la Plaça de la Vila, que va reunir diferents reivindicacions.

Membres de Sant Feliu Feminista llegint el manifest.

 

La plantilla del SIE del Baix Llobregat

 

Les treballadores de l'Ajuntament reclamen que s'apliqui el Pla d'Igualtat

A la tarda tots els esforços es van sumar per anar a la manifestació de Barcelona, que va desbordar les previsions i va concentrar unes 200.000 persones, segons la Guàrdia Urbana. Des de Sant Feliu Feminista, van afegir-se a la columna del Baix Llobregat, que sortia a quarts de quatre de la tarda des d'Esplugues, mentre que el Consell de la Dona va organitzar una anada conjunta des de l'estació de Renfe més tard, a quarts de sis de la tarda.

Podeu veure la galeria d'imatges de l'acte aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat