Preinscripció escolar: del 13 al 24 d'abril

Aquest mes es continuen fent les visites als centres de Primària i Secundària. Les portes obertes a les escoles bressol seran del 18 al 25 d'abril

El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria per al curs 2018-2019 començarà la segona setmana d'abril. El Departament d'Ensenyament ha fet públic aquesta setmana que el període de presentació de sol·licituds serà del 13 al 24 d'abril. 

Fins al 17 de març els centres d'educació infantil i primària i els d'educació secundària obligatòria de Sant Feliu ofereixen ojrnades de portes obertes. Cada escola i institut de Sant Feliu ha establert un o dos dies de visites perquè les famílies puguin conèixer els seus projectes educatius i les instal·lacions. Les primeres visites van començar a finals de febrer i durant aquesta setmana i la que ve es concentren la majoria de visites.

D'altra banda, les portes obertes a les escoles bressol municipals es faran al mes d'abril. En concret, es faran els dies 18,19, 24 i 25 d'abril. A diferència de l'any passat, que es van fer en dissabte, ara es faran en dies laborables, de 17.30 a 19.30 h. Les sessions inclouen la projecció de vídeos per conèixer el dia a dia dels infants en aquests centres i visita de les instal·lacions.

El calendari concret és aquest:

- Escola bressol Ginesta: dimecres 18 d'abril
- Escola bressol Tambor: dijous 19 d'abril
- Escola bressol Fàbregas: dimarts 24 d'abril
- Escola bressol Patufet: dimecres 25 d'abril

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat