Derrota del CH Sant Llorenç contra el Poblenou

Tot i fer una bona primera part, el Sant Llorenç perd 28 a 19

NOTA: Crònica cedida pel CH Sant Llorenç

Handbol Poblenou 28 – 19 CHSLL

Com ja ens té acostumats el nostre equip aquesta temporada, una bona primera part no ha servir per esgarrapar cap punt a un equip que lluita per guanyar-se el dret de jugar les fases d’ascens a 1a nacional. Tot i que la veu més escoltada entre els aficionats és que les diferències són més de motivació que de qualitat, el cert es que la manca de claredat d’idees en atac, amb massa joc estàtic i abusant d’un recurs per substituir el dèficit de recursos atacants fa que les mitges parts els serveixin al rival per ajustar el joc i neutralitzar el recurs més utilitzat pel nostre equip aquesta temporada.

El resultat final de la primera part (15-11) mantenia l’esperança de cara a la represa, però com ja hem dit, ni la lesió d’un dels millors efectius de l’equip rival va servir per millorar el joc del nostre equip. Tot i que no sóc amant de basar l’estratègia dels partits en l’estadística, el cert es que la velocitat aplicada al joc li resta moltes possibilitats a l’equip. 22 contraatacs en contra per 6 a favor en els últims tres partits jugats pel nostre equip dona idea de la gran diferència que hi ha en aquest aspecte tant important del joc.

El partit de la setmana vinent continua sent una altra final pel nostre equip. Tot i que ja no depenem de nosaltres mateixos per evitar el descens, sí que pot ser molt important el lloc que ocupi a la taula per l’efecte compensats, pel que l’equip es juga contra la Cooperativa, un equip que ja no es juga res aquesta temporada, dos punts molt importants.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat