La Milla Monmanyesa: una cursa solidària que arriba a la quarta edició

L'escola Monmnay organitza aquest esdeveniment que es farà el 15 d'abril. Hi ha temps per inscriure's fins el 20 de març

La Milla Monmanyesa arriba enguany a la quarta edició amb el propòsit de ser més que una cursa solidària. Des de l'organització, defensen que "La Milla", com ja se la coneix popularment, s'ha convertit en "una comunitat amb uns valors, una fita i un sentiment que hipnotitzen a tots els que hi participen". L'esdeveniment serà diumenge 15 d'abril al barri de Mas Lluí.

El lema és "Ajudar és guanyar" i les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer fins el 20 de març i el màxim de persones inscrites és 1.100. El preu d'inscripció és de 7 euros i es pot fer a través d'aquest enllaç. Tots els beneficis seran per la investigació de la Síndrome de Rett i la investigació del càncer infantil, que es desenvolupen a l’Hospital de Sant Joan de Déu. La recollida de dorsals i bossa dels corredors es farà al porxo de l’Escola Josep Monmany, els dies 9, 12 i 13 d’abril de 17.00 h a 18.00 h i el dia de La Milla de 9.15 h a 10.00 h.

La Milla inclou diferents categories, en funció de l'edat, tal com podeu veure a la imatge:

A més de la cursa, el mateix dia es faran tallers de 10h a 12.30h, hi haurà servei de bar, es farà un sorteig i també una Holi Milla Festa, a les 12.45h, una festa d'explosió de color per tancar una jornada intensa. El sorteig de productes cedits per comerços de Sant Feliu serà a les 13.15h.

Des de la Milla Monmanyesa també fan una crida a persones que vulguin ser voluntàries per l'entrega de dorsals, tallar carrers i ajudar al muntatge de la sortida. Per això, demanen que qualsevol persona que s'hi vulgui sumar escrigui un correu a lamillamonmanyesa@gmail.com.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat