The Penguins, cap de cartell del Butifarra Sound 2018

La banda santfeliuenca actuarà amb l'espectacle Reggae per Xics i en format adult. Orquestra Tropical, Calet Versions i Jazz People són altres noms que actuaran el 12 de maig

El ButifarraSound, el festival organitzat pel Cau durant les Festes de Primavera, ha fet públic aquest vespre el cartell d'enguany, que arriba a la catorzena edició. El 'Buti' torna a apostar, igual que ja va fer el 2017, per un grup de reggae i ska com a cap de cartell. En aquest cas, a més, ho fa amb un grup santfeliuenc com The Penguins, que farà doblet al festival: a la tarda amb l'espectacle Reggae per Xics, la seva proposta potent per la reinterpretació de clàssics de la música popular catalana, que els ha dut a recórrer escenaris de tot Catalunya, i en el format de la banda per a adults, en un concert a la nit. A més, el concert es farà poques setmanes després que la banda hagi tret el quart disc adreçat al públic familiar. El grup ja ha actuat com a Reggae per Xics en anteriors ocasions i com a banda d'adults una vegada, en la tercera edició.

El festival ha programat aquest any dos grups de versions: d'una banda, Calet Versions, que faran ballar a tothom amb les seves versions particulars de 'hits' per tots els gustos, i Orquestra Tropical, que també fan versions des de grups del moment.

El cartell es completa amb Jazz People, que posarà el toc de jazz a l'hora de sopar, i el grup igualadí JoKB i la seva "festa camaleònica". Entre concert i concert, el grup de percussió Atabalats omplirà de ritmes la Plaça Lluís Companys, i la nit es tancarà amb DJ'S 2am, que ja van actuar l'any passat i segons destaquen des de l'organització, "van agradar molt".

Un cartell per a un pressupost més reduït

Des del Cau expliquen que el pressupost d'enguany és més reduït i per això han configurat un cartell amb grups menys grans que en anteriors ocasions, alhora que aposten pel toc santfeliuenc, amb la programació de The Penguins i Reggae per Xics. A més, la programació també busca arribar a un públic més divers.

El ButifarraSound se celebrarà durant el dissabte 12 de maig a la Plaça Lluís Companys, a partir de les 6 de la tarda i s'allargarà fins la matinada. L'entrada serà lliure i, com sempre, per sopar es podran comprar entrepans de butifarra, que dóna nom al festival.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat