Quan la poesia és espectacle

Per als primers dies de la Setmana de la Poesia s'han programat presentacions i recitals per a tots els gustos

L'espectacle poètic de Clara Segura, Santi Balmes i Fluren Ferrer obrirà la porta a una vintena d'actes que es faran fins el 26 de març al voltant de la poesia. Pels propers tres dies, s'han programat actes diversos en espais diferents que s'acostaran als universos poètics de maneres molt diferents.

Dimecres 14, a les 19h, Contrapunt Poètic oferirà una sessió de música i poesia amb el duet musical Tere i August i el poeta Joan Duran, poeta i ideòleg de la Festa de la Poesia de Sitges. Serà a l'Aula de Música i Teatre.

Editorials, maridatge poètic i un recital 'gamberro'

Dijous la Setmana s'anima amb una triple proposta. A les 19h a la Biblioteca Montserrat Roig es farà l'acte “Tremendament dona, diàleg poètic”, moderat per Marina Gleiser, que servirà per presentar l'editorial gironina Edicions Tremendes, amb les poetes Núria Busque i Gisela Vicenç, que presentaran les seves obres “Arca Mínima” i “Ofrena”. A més, Beatriz Viol presentarà “Hallar la casa”, de l’Editorial Endymion.

A les 20.30h a la pizzeria Rustika tindrà lloc es farà un tast enòleg-poètic amb Carles Mira, amb la tradició poètica de França com a protagonista. Per participar-hi cal inscripció prèvia i les places són limitades, escrivint a info@lamordidaliteraria.com.

També dijous, a les 22.30h a Els Pagesos, es farà l'espectacle “Vull les olives”, amb Dolo Beltrán i Anna Carné, que ha recorregut els principals festivals poètics amb un gran èxit de públic i crítica. Un recital amb un punt "gamberro" que es convertirà en un karaoke de poetesses catalanes desconegudes i poetes catalanas des-coneguts.

La mirada d'un nen, Essaouria com a font d'inspiració i l'acte íntim de recitar

De cara a divendres, doble aposta a l'Ateneu Santfeliuenc a les 19.30h , amb "El Santo", de Caterina Riba, un projecte a sis mans de text, il·lustracions i música que configura un diàleg que explora l’ambient enrarit d’un poble rural a través de la mirada d’un nen. I també “Mil Futurs – Música, versos i dibuixos que curen”, amb Noemí Morral, un espectacle que té origen a la ciutat marroquiana d'Essaouira, on Morral va viure i va començar a escriure poesia i a dibuixar per primera vegada des de la infància.

La nit de divendres es tancarà amb el recital "Prostíbulo poético" a Els Pagesos, a les 22.30h, una reivindicació de l’acte íntim de recitar. Trobareu tots els actes complets a l'arxiu adjunt i a l'agenda de Fetasantfeliu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat