Setmana de la Poesia amb segell santfeliuenc

Dones amb Veu, La Mordida Literària i la Trash Poetry, algunes de les propostes poètiques per als propers dies

La Setmana de la Poesia ha programat una trentena d'actes des del 13 de març fins el 26. Un cicle que manté l'aposta per la vessant musical, diversificant els tipus d'actes en diferents espais i que també inclou una selecció d'actes en clau local. Repassem els actes dels propers dies de segell santfeliuenc:

Doble recital de Dones amb Veu

Aquest dissabte a les 19h a l'Ateneu Santfeliuenc, el col·lectiu poètic santfeliuenc Dones amb Veu ha preparat una vetllada poètica amb un toc musical. Serà amb el recital “Per l adulto: poemas para adultos de Gloria Fuertes”, amb Dones amb Veu, Eva Segovia, i Marc Urrutia i Cecilia Coca, al saxo i al baix. Tot seguit, faran el recital “Palabras mágicas”, amb poemes i textos de Julio Cortázar, i amb música a càrrec del bandoneonista Marcelo Mercadante.

Tarda jove a Milenio

“Dios, ni contigo ni sin ti” és el nom de l'espectacle que es farà diumenge a les 18.30h, a Milenio Music Bar, adreçat al públic jove. Una tarda jove amb tres espectacles: el primer amb els santfeliuencs Marcos Pérez, Esteban Barbaria, Xavier López, Leandro Pérez, Pedro Vizán, Víctor Fernández i Ramon Aumedes, després amb Entelequia i finalment amb Senyor Oca. Un acte amb la col·laboració del Casal de Joves.

Descobrir el nou Premi Martí Dot

Un dels clàssics de la Setmana de la Poesia és el lliurament del 43è Premi Martí Dot, el concurs de poesia organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu. L'acte es farà divendres 23 a les 19.30h a la Biblioteca Montserrat Roig i inclourà un recital del poeta Joan Margarit, guardonat, entre d'altres, pels Premi Nacional de Poesia i el Premi Nacional de Literatura.

La Mordida s'atreveix amb el jazz

També divendres, a les 21.30h a l'Ateneu, hi haurà Nit ContraBaix, amb el recital Jazzital, amb Guillem García Trio i La Mordida Literària. Serà un concert fusió que recrearà l’ambient de les caves de jazz al New York dels 50, amb el Guillem García Trio i La Mordida Literària, que s’uneixen per explorar noves formes d’expressió artística, a través del jazz i la poesia. Les entrades costen 11 euros anticipades i 14 a taquilla. Es poden comprar a l'Ateneu i al web de Contrabaix

La Trash Poetry s'endinsa als orígens del punk

Dissabte 25, a Els Pagesos, es farà la III Trash Poetry, amb els orígens del punk com a eix temàtic. Hi participaran el poeta canari Antonio Revert, l'espectacle “Això és una puta merda (distopia, punk i poesía)”, de J&J Produccions, David Castillo i una aproximació als “Poetes de la ContraCultura" dels 80 i l'activista poètica Ana Curra, entre d'altres. La nit s'acabarà amb les cançons de Lou Reed, i la Velvet Undreground, a càrrec de The Magic&Loss Band.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat