Segrestat... per no llegir

Ensurt diumenge a l'Ateneu Santfeliuenc

  • Foto: Txevi Sánchez
    Foto: Txevi Sánchez
  • Foto: Txevi Sánchez
    Foto: Txevi Sánchez

Quant de temps fa que no llegiu? Sou dels que no agafeu mai un llibre? Doncs aneu amb compte perquè aquesta setmana podeu estar "en perill". O almenys és el que es pot deduïr després del que va passar diumenge al matí a l'Ateneu Santfeliuenc, en què dues persones amb la cara tapada es van endur un home que prenia un cafè a la barra del bar.

L'incident va despertar la curiositat d'altres persones que eren al bar en el moment dels fets, cap a dos quarts de dotze del matí. Les persones encaputxades van treure l'home del bar, deixant a tothom sorprès.

 

Tot seguit, una altra persona -també amb el rostre tapat- va deixar al lloc on s'asseia la víctima un cartell que donava una pista sobre els motius del segrest: "Secuestrado por no leer".

El paper no anava signat però sí que recollia el hashtag #SPSF, la qual cosa permet relacionar directament amb la Setmana de la Poesia de Sant Feliu. El cicle va arrencar a la ciutat el 13 de març i s'allargarà fins el dia 26.

Segons ha pogut saber Fetasantfeliu, la víctima està sana i estàlvia i no hi va haver cap ferit durant l'acció de diumenge. Això sí, un testimoni apunta que l'hauria vist aquesta setmana sortint de la Biblioteca Montserrat Roig amb una pila de llibres per llegir.

La identitat dels segrestadors no ha trascendit, però no es descarta que d'aquí al final de la Setmana de la Poesia puguin haver-hi més segrestos en aquesta línia. La consigna, per tant, és fàcil: llegiu! I gaudiu de la Setmana de la Poesia de Sant Feliu, especialment avui dimecres 21 de març, Dia Mundial de la Poesia.

 

NOTA: Fotos de Txevi Sánchez

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat