El cor 685 engega una campanya de micromecenatge per gravar el seu primer disc

En la primera setmana han aconseguit un terç de l'objectiu que s'han proposat

El cor santfeliuenc 685 vol gravar el seu primer disc i, per aconseguir finançament, han començat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami. Es tracta d'un disc que inclourà una desena de cançons d'estils diferents que conformen la personalitat del cor, seleccionats a partir del tots els temes que han cantat en els seus vuit anys de trajectòria.

El propòsit del cor és gravar aquest disc el mes de maig d'aquest 2018 a l'estudi The Sound of the Wood. Per tal de tirar-ho endavant, el cor santfeliuenc ha engegat aquesta campanya de micromecenatge per aconseguir 1.500 euros que destinaran a finançar la producció i mescla d'aquest disc. En la primera setmana han assolit un 36% de l'objectiu que busquen. Es pot participar a la campanya a través de diferents donacions, a partir de 5 euros, que podeu consultar aquí. Totes les aportacions inclouen el disc que el cor vol gravar, ja sigui en format digital o físic, a més d'altres complements, com una bossa de tela o una samarreta.

El Cor 685 és un cor mixt de música moderna de Sant Feliu, format per una trentena de veus i dirigit per Marta Carretón. Forma part de l'Ateneu Santfeliuenc i han actuat en diverses ocasions a la ciutat, com al Cicle de Joves Intèrprets del Palau, un concert de musicals a l'auditori del Palau Falguera, el febrer de l'any passat, a més dels concerts de Nadal de l'Ateneu, entre d'altres. Si aconsegueixen gravar el seu primer disc, el cor 685 preveu presentar-lo en un concert a Sant Feliu a finals del mes de juny.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat