El dream pop de Puput es presenta a Els Pagesos

La banda de Manresa estrenarà el seu tercer disc aquest divendres a Sant Feliu en un concert d'una gira que els durà al Primavera Sound

Dream pop, veus celestials i reverberació formen part dels conceptes sonors que desprenen els temes de Puput, que divendres presentarà el seu tercer disc, Purga, en un concert a Els Pagesos. No és la primera vegada que el quintet de Manresa, format per Jordi Portabella, Juanjo Muñoz, Lluís Coll, Marc Torregrossa i Jordi Sánchez actua a la sala de Sant Feliu però ara ho farà per estrenar els nous temes que formen part de Purga: cançons despullades que cerquen una bellesa sense artificis.

El grup va néixer fa cinc anys i des de llavors s’ha fet un lloc en el mercat alternatiu català amb la seva proposta que barreja melodies pop amb tocs de noise. Fins ara han publicat dos discos autoeditats: ‘Puput’ (2013) i ‘Upupa Epops’(2015), que van presentar a Els Pagesos. I aquest 2018 presenten el seu tercer disc, a través de Hidden Track Records.

La banda aposta per un directe potent i enèrgic que podeu descobrir aquest divendres a partir de les 23.30h en un concert gratuït a Els Pagesos. Una oportunitat ideal per descobrir aquesta banda que tot just comença una gira que els farà passar pel festival Primavera Sound, a finals de maig, a més de la sala Be Good de Barcelona o La Bastida, a Igualada.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat