El hip hop arriba a Els Pagesos per la porta gran amb The Tribute Corp

Dissabte a la nit es farà una festa hip hop on participaran una desena d'artistes convidats

La sala Els Pagesos aposta cada setmana per la música en directe a Sant Feliu, programant músics i bandes d'estils diversos. En aquesta línia, per aquest dissabte ha organitzat un esdeveniment especial dedicat al món del hip hop. Una sessió organitzada conjuntament amb The Happy Family (i Seta Dj al capdamunt) junt amb Jymy Jiménez de Black Corb Day (locutor de ràdio especialitzat en Hip Hop).

La sessió serà una oportunitat ideal per disfrutar del hip hop o perquè qui es vulgui iniciar en aquest estil musical pugui descobrir bons artistes. Està previst que hi participin una desena d'artistes convidats, però els que portaran la batuta seran The Tribute Corp, quatre beatmakers que estaran creant música de base amb remescles, beats i scratches, tot amb so analògic amb MPC’s. The Tribute Corp són: Zemo Ese, Mosfonic, Ironf4c3 i Ches. 

En la sessió s'aniran afegint diferents artistes i col·lectius al micro obert hiphoper per cantar improvisant, com La Negra o Brusco, un MC de Philadelphia. Tot plegat serà aquest dissabte a les 23h, amb entrada gratuïta.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat