L'USLA organitza una xerrada per aproximar-se a la figura de Josep Tarradellas

Hi participaran el periodista santfeliuenc Esteve Crespo i Montserrat Catalan, exdirectora de l'Arxiu Tarradellas

'President Tarradellas. Continuïtat i futur' és el títol de la conferència que es farà aquest dimarts a les 19h a l'Ateneu al voltant de la figura i llegat del President Tarradellas, últim president de la Generalitat republicana.

A l'acte hi participaran el periodista santfeliuenc Esteve Crespo, director del documental 'President Tarradellas. Una manera de fer' i de Montserrat Catalan, exdirectora de l'Arxiu Tarradellas i comissària dels actes de commemoracio dels 40 anys de retorn de Tarradellas a Catalunya, l'any 1977. A més, Catalan va ser secretària del president des del 1977 fins que va morir, l'any 1988. Tots dos aportaran el seu coneixement sobre la figura de Tarradellas, per intentar entendre millor la figura d'un personatge clau per a la recuperació de les institucions democràtiques de Catalunya.

L'USLA ha organitzat aquesta conferència en la seva línia de recuperació de la memòria històrica, per aprofundir en la persona i el llegat de Tarradellas, a més del moment històric, polítici social de l'època. L'acte s'ha programat a quatre dies del 14 d'abril i, per tant, s'emmarca en els actes de commemoració de la Segona República.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat