El viatge musical d'In Crescendo obre l'11è Cicle Coral

El grup vocal actuarà diumenge a l'Auditori del Palau Falguera

Un viatge musical, temporal i emocional a través de la memòria. És l'espectacle que presentarà el grup vocal In Crescendo aquest diumenge a la tarda a l'Auditori del Palau Falguera, en un concert que serà l'obertura de l'11è Cicle Coral. 

In Crescendo és un grup a capella, format per joves d'entre 19 i 27 anys i ofereixen un repertori variat basat en la música moderna. Van guanyar el concurs 'Oh Happy Day' el 2014 i des de llavors han seguit innovant per fer-se un lloc en el món de la música vocal. Al concert de diumenge interpretaran cançons de tota mena que han acompanyat el grup en aquests tres anys. Per tant, seran temes del seu primer disc, 'Som In Crescendo' com d'Ínfimit, publicat el 2017. 

Tot i que la majoria de membres del grup vocal tenen una formació coral més aviat clàssica, a In Crescendo els agraden els reptes i per això gaudeixen arranjant i interpretant cançons modernes i adaptant-les al seu terreny.

El concert d'aquest diumenge serà a les 18.30h a l'Auditori del Palau Falguera. Les entrades anticipades costen 8 euros, o bé 7 per als socis de l'Ateneu, 5 amb Carnet Jove, Carnet Blau i menors de 14 anys. A taquilla el preu serà de 10 euros. Es poden comprar a les tardes a l'Ateneu o bé per internet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat