La línia L52 allarga el recorregut fins a Mas Lluí

A partir d'aquest dimarts el bus incorpora dues parades al passeig Comte Vilardaga

La línia de bus L52, que connecta Sant Feliu amb Sant Joan Despí, Cornellà i L'Hospitalet amplia el recorregut fins a Mas Lluí. Fins ara, el trajecte s'acabava a la plaça Pere Dot i a partir d'aquest dimarts hi haurà dues parades més al passeig Comte Vilardaga. L'objectiu d'aquesta millora és facilitar la connexió del veïnat de Mas Lluí amb el TramBaix, perquè el bus també fa parada al Consell Comarcal.

El bus, que arriba fins a la Ciutat de la Justícia a L'Hospitalet, incorpora un nou vehicle a la flota per mantenir la freqüència de pas de 20 minuts en dies laborables. Els caps de setmana passa cada mitja hora.

El nou recorregut es posarà en marxa aquest dimarts, però avui dilluns l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha fet la presentació en un acte a Mas Lluí, amb els alcaldes de Sant Feliu i Sant Just, Jordi San José i Josep Perpinyà, a més del vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB Antoni Poveda. La posada en marxa d'aquest servei facilita la mobilitat a les persones que viuen a Mas Lluí, un barri que compta amb població de Satn Feliu i Sant Just.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat