CineBaix es converteix aquest mes de maig en un escenari de pel·lícula

El barceloní Daniel M. Caneiro rodarà part de seva opera prima al cinema de Sant Feliu. Pel 16 de maig es fa una crida a qui vulgui fer d'extra

A CineBaix sempre hi passen coses. El cinema de Sant Feliu manté la seva aposta per un cinema de proximitat, amb una programació completa i diversa, que inclou estrenes comercials però també un espai especial per al cinema d'autor, cinefòrums i documentals o La Mostra de CineBaix, que a finals de mes oferirà cicle dedicat al cinema africà. Però aquest mes de maig serà especial per CineBaix, perquè es convertirà en l'escenari del rodatge d'una pel·lícula.
 
Es tracta d'El Cerro de los Dioses, opera prima del guionista i realitzador barceloní Daniel M. Caneiro, un fals documental sobre la fama, l'ego, l'èxit i les tradicions. La pel·lícula explica la història de la Paula i el Pedro, una directora i un productor de documentals, que investiguen a Marcos, Itziar i Will, que són un influencer, una actriu i un realitzador de cinema d'autor. La desaparició del Pedro obrirà una trama policíaca que fa que la pel·lícula inclogui dosis de suspens, terror i comèdia negra. La pel·lícula compta amb la participació d'actors com Itziar Castro, Will Shephard i Mariam Bachir
 
El rodatge de la pel·lícula ha començat aquesta setmana i s'allargarà fins el 23 de maig. I bona part del rodatge es farà a CineBaix. En concret, la setmana que ve es rodarà de dilluns a dimecres i divendres 11, i la setmana següent de dilluns a dimecres, és a dir, del 14 al 16 de maig. Per l'últim dia de rodatge, dimecres 16, l'equip de la pel·lícula vol omplir una de les sales del cinema amb persones que vulguin fer d'extra. Seran tres hores a la tarda, de 17h a 20h. Per participar-hi d'extres, cal escriure un correu a martalacima@lacimaproducciones.com indicant els noms i el nombre de persones que volen fer-ho.
 

Comentaris

Marina Arnau Barcelona
2.

M'agradaria participar i rebre notificacions de proxims esdeveniments

  • 0
  • 0
Jordi Casanovas SF
1.

Ha passat molt desapercebut però fa pocs dies morí en Francesc Negre que fou qui engegà el Cinema Guinart a SF. Era pagés i arribà a tenir tres o quatre sales de cine a la nostra ciutat i totes funcionant els dissabtes i diumenges.

  • 19
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat