Músics revolucionaris a la Catedral de Sant Llorenç

La Coral Arquitectura i l'Orquestra de la UPC faran un concert dissabte on interpretaran temes de Mozart, Xostakóvitx i The Beatles

Emmarcat en les festes de Primavera, "Músics revolucionaris" és el títol del concert que es farà aquest dissabte a la Catedral de Sant Llorenç, amb la Coral Arquitectura i l'Orquestra de la Universitat Politècnica de Catalunya, i dirigit per Lluís Carné.
 
El concert inclourà un repertori potent i variat, que farà un viatge a través de les revolucions musicals que van suposar tres grans noms al llarg dels últims segles: de Mozart als Beatles passant pel compositor rus del període soviètic Xostakóvitx. En concret, el repertori es basarà en la interpretació de la missa brevis en Fa major de Mozart, la suite per orquestra de varietats de Xostakóvitx i The Beatles in revue, arranjat per Ed Lojeski i orquestrat per Xandri Montassell.
 
La Catedral organitza el concert coincidint amb el cap de setmana de Festes de Primavera i el dedica a la memòria del bisbe Joan Carrera, en el dia del seu 88è aniversari. El concert serà a les 18h a la Catedral de Sant Llorenç i l'entrada és lliure amb taquilla inversa.
 

Comentaris

Ramon
2.

Veritablement val la pena assistir-hi. Per ser un bon concert i per dedicar-li al nostrat bisbe Carrera

  • 1
  • 0
Glòria Sant Feliu de Llobregat
1.

Fantàstic.

  • 2
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat