Presó per un home detingut per dos robatoris amb força en una mateix nit a Sant Feliu

El lladre va entrar de nit a cases de dues persones grans al carrer Falguera

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per dos robatoris amb força a l'interior de domicilis de dues persones grans a Sant Feliu en una mateixa nit. Els fets van passar la matinada de dimecres a dijous de la setmana passada en dos habitatges del carrer Falguera. L'arrestat és un home de 28 anys que tenia antecedents policials pel mateix tipus de delicte i ha entrat a presó.

Segons els Mossos d'Esquadra, el primer robatori va ser a quarts de dues de la matinada en un domicili on viu sola una dona gran. La víctima havia sentit sorolls mentre dormia, es va despertar i va veure dos joves, que quan van ser sorpresos van sortir de la casa per la porta principal. S'havien endut diverses joies. La policia va comprovar que els lladres havien entrat per la part posterior de la casa, escalant una paret de dos metres i una canonada, a través de la qual van entrar per la finestra del primer pis.

Passades les cinc de la matinada, els agents van localitzar prop del mateix carrer del robatori un home que coincidia amb la descripció que havia facilitat la víctima. Segons ha explicat el cap d'investigació de Mossos d'Esquadra de Sant Feliu, Antoni Maldonado, quan el noi va veure la policia es va amagar i va intentar marxar corrents. Tot i això, els agents el van identificar, li van localitzar diverses joies i el van detenir.

Hores més tard, a les nou del matí un home va denunciar un robatori cap a les cinc de la matinada a casa seva, també al carrer Falguera. Es tractava també d'un home d'edat avançada que viu sol. En aquest cas, l'home estava despert quan va sorprendre un home dins de casa seva, que havia entrat pel balcó de casa seva, situat a més de dos metres d'alçada, després d'haver trencat el vidre. Segons ha explicat el cap d'investigació de Mossos de Sant Feliu, van identificar que era la mateixa persona que havia entrat a robar a l'altre domicili.

Antoni Maldonado destaca la importància "d'avisar la policia just quan acabi de passar un robatori, trucant al 112" perquè en aquest cas s'han pogut vincular tots dos robatoris, però hores més tard. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions perquè en el primer domicili havien entrat dues persones i ara la policia vol trobar l'autor que falta.

Dos modus operandi diferents

Aquesta detenció arriba just una setmana després de la de dos homes per vuit robatoris amb força també a Sant Feliu. Tot i això, el modus operandi era diferent, perquè en un cas els lladres entraven a les cases de dia, quan no hi havia ningú i sense deixar rastre, i en l'altre han entrat de nit i de manera "menys professionalitzada".

Segons el cap d'investigació dels Mossos d'Esquadra, es tracta de "casos aïllats", que també s'han donat en altres municipis en diferents moments. Pel que fa a les tasques preventives de vigilància després d'aquests fets, Antoni Maldonada assegura que "se'n fa sempre i a totes hores".

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat