Feta Vintage, el nou concurs de Fetasantfeliu per la Fira

Identifiqueu racons de Sant Feliu a partir de fotos antigues

Sabeu com era Sant Feliu fa vint anys? I en fa cinquanta o cent? Sabeu quins edificis encara hi ha a l'actualitat? Sabríeu reconèixer carrers actuals a partir d'una fotografia antiga? Des de Fetasantfeliu us posarem a prova aquest cap de setmana amb el concurs Feta Vintage, on podreu participar a l'estand de Fetasantfeliu, ubicat al carrer Pi i Margall, entre Vidal i Ribas i el passeig Bertrand.

A l'estand trobareu una cinquantena de fotos antigues de diferents indrets de Sant Feliu i us proposarem identificar-ne deu, a partir d'un número a l'atzar. Les persones que encertin les deu imatges entraran al sorteig d'un exemplar del llibre Sant Feliu Desaparegut i 'un lot cultural de productes santfeliuencs (una bossa tote bag de Fetasantfeliu, llibres i discs). Si ningú encerta les deu imatges, el sorteig es farà entre les persones que n'hagin encertat més.

L'horari per participar-hi serà dissabte al matí i a la tarda i diumenge al matí. A més d'aquest concurs, també podeu visitar-nos durant la fira per fer-vos socis o sòcies de Fetasantfeliu, comprar els Anuaris, recollir els carnets de soci del 2018 o descobrir algunes de les infografies que hem publicat en l'edició d'aquest any, que tindrem exposades a l'estand. I atenció, perquè si us feu socis o sòcies de Fetasantfeliu durant la fira, tindreu l'Anuari 2017 de regal!

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat