El Cor de Noies de l'Orfeó Català presenta a Sant Feliu 'M'exalta el nou i m'enamora el vell'

El Cicle Coral ha organitzat el concert per aquest diumenge a l'Auditori del Palau Falguera

L'11è Cicle Coral ha programat per aquest diumenge a les 18.30h a l’Auditori del Palau Falguera un concert amb el Cor de Noies de l’Orfeó Català. Sota la direcció de Buia Reixach i amb l’acompanyament al piano de Josep Surinyac, interpretaran el programa “M’exalta el nou i m’enamora el vell”.

El Cor està integrat per 34 noies entre 16 i 25 anys, que interpretaran peces d'obres com "El llibre vermell de Montserrat" o el "Cançoner d’Uppsala" i peces de compositors com Purcell, Haendel o Carles Prat.

El Cicle Coral és una iniciativa de l’Ateneu Santfeliuenc que pretén consolidar la programació estable de concerts corals a Sant Feliu de Llobregat, descobrint així diverses formacions de cant coral d’arreu del país, així com el repertori d’autors de tots els temps. Al mes d'abril van programar un concert amb el cor InCrescendo. Aquesta és l'onzena edició del cicle, que s'ha convertit en l’única proposta de programació regular de cant coral a la comarca del Baix Llobregat.

Les entrades per al concert costaran 8 euros si es compren de manera anticipada a la secretaria de l'Ateneu o online a Tictactiquet.com, 10 a taquilla, 7 per a socis de l'Ateneu i 5 amb el Carnet Blau i Jove.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat