Mig miler de nens i nenes de les escoles de Sant Feliu estrenaran avui la cantata "Bon dia Joana!"

Joan Josep Blay ha musicat poemes de Joana Raspall dedicats als valors i a l'expressió de sentiments

480 nens i nenes de les escoles de Sant Feliu interpretaran aquest divendres, a partir de les 11 del matí, la cantata infantil "Bon dia, Joana!" en el marc de l'acte Les Escoles Canten. La nova cantata que s'estrenarà avui es construeix a partir de poesies de Joana Raspall, dedicades als valors i a l'expressió dels sentiments.

En els últims cinc anys, les escoles havien interpretat la cantata "Rosa Joana i les set magnífiques", també basat en poemes de la poetessa santfeliuenca. Aquesta cantata es va estrenar el 2013 coincidint amb l'any del centenari del naixement de Joana Raspall.

Joan Josep Blay, músic i professor de l'Escola Municipal de Música, és qui ha musicat els poemes de la cantata. D'altra banda, el músic santfeliuenc Joan Dausà s'ha implicat en la part literària de la cantata, escrivint el guió de la narració de la cantata, que interpretarà també avui.

A la cantata hi participarà l'alumnat de tercer de primària de les escoles Falguera i Nadal, i de quart de primària de les escoles Arquitecte Gaudí, Josep Monmany, Miquel Martí i Pol, Pau Vila, Salvador Espriu, Mestral, Bon Salvador, Mare de Déu de la Mercè i Verge de la Salut. Els alumnes es trobaran avui per interpretar junts els temes que prèviament han treballat a l'assignatura de música a les diferents escoles. A més, els acompanyarà un conjunt instrumental format pel professorat de l'Escola Municipal de Música.

L'acte es fa avui divendres a les 11 del matí al Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkin.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat