ERC celebra la Diada Republicana del Baix Llobregat a Sant Feliu

L'acte polític central de la tarda hi intervindran Marta Vilalta, Jenn Díaz i Oriol Bossa. Es faran activitats durant tot el dissabte a la Plaça de la Vila i a la Plaça Lluís Companys

La Diada Republicana del Baix Llobregat i L'Hospitalet es fa enguany a Sant Feliu: la jornada tindrà lloc aquest dissabte durant tot el dia amb activitats programades a la Plaça de la Vila i a la Plaça Lluís Companys. L'acte polític serà a la tarda, a partir de les 17h, amb els parlaments de les diputades al Parlament Marta Vilalta i Jenn Díaz, el diputat Jordi Albert i el portaveu d'ERC a Sant Feliu, Oriol Bossa. Algunes de les propostes més destacades seran un dinar organitzat per Free Junqueras i la final del concurs Sona Baix 2018, al vespre.

Carpes temàtiques, dinar per Free Junqueras i acte polític amb parlaments de diputats

L'esdeveniment arrencarà al matí: de 10 a 1 es farà una festa infantil a la Plaça de la Vila i paral·lelament hi haurà carpes de debats sectorials al carrer Pi i Margall fins la Plaça de la Vila sobre temàtiques diverses, com salut, educació, feminimses o treball, entre d'altres qüestions. A les carpes hi haurà els màxims responsables del partit en aquestes àrees i persones, entitats i sindicats de la comarca.

A les 13.30h es farà la benvinguda als nous militants del partit i a les 14h tindrà lloc un parlament de Free Junqueras i del Fòrum Social del Baix Llobregat. De fet, el dinar l'organitza Free Junqueras: tindrà lloc a les 14.30h per un preu de 10 euros, i tots els diners aniran per les famílies de les persones empresonades.

L'acte polític central serà a la tarda i hi intervindran representants d'ERC al Parlament, com la diputada Marta Vilalta, la també diputada santfeliuenca Jenn Díaz i el diputat Jordi Albert, a més del portaveu del partit a Sant Feliu Oriol Bossa. Un altre nom destacat que podria intervenir és Albano Dante Fachín, tot i que aquest últim nom encara s'ha de confirmar. Entre els assistents, es preveu que hi hagi personalitats destacades d'ERC, com Joan Tardà, Ernest Maragall, Anna Simó o Oriol Amorós, entre d'altres.

Públic Mayor i Guaiana, dos grups santfeliuencs a la final del SonaBaix

Per tancar la Diada, a les 21.30h tindrà lloc la final del concurs comarcal SonaBaix, organitzat per les JERC. A l'edició d'aquest any hi participen tres grups del Baix Llobregat. Dos d'aquests grups són de Sant Feliu: Públic Mayor i Guaiana, i un és de Sant Boi, Camí de l'Est. El concurs es tancarà amb l'actuació del grup valencià Auxili.

És la sisena edició d'aquest concurs obert a qualsevol grup musical novell de la comarca que vulgui fer-se un lloc al panorama musical. El grup guanyador tocarà a l’Acampada Jove, que es farà del 19 al 21 de juliol a Montblanc. L'última edició la va guanyar el grup santfeliuenc Seikos.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat