L'atur registrat es redueix en una setantena de persones al maig a Sant Feliu

És el quart mes consecutiu de baixades

Nou descens de l'atur registrat a Sant Feliu, que al mes de maig s'ha reduït en 72 persones. En total, ara hi ha 1.884 persones inscrites a les oficines d'ocupació, que són 254 menys que un any enrere.

La del mes de maig és la quarta baixada consecutiva d'aquest any. Igual que a l'abril, la xifra de persones a l'atur al municipi continua per sota de les 2.000, un llindar del qual es va baixar el mes passat i que no es deixava enrere des de feia gairebé deu anys. L'atur registrat fa referència a les persones inscrites a les oficines d'ocupació i no inclou les persones que ja han esgotat el subsidi.

Les dades d'atur registrat d'aques mes les ha fet públiques avui l'Observatori d'Empresa i Ocupació. A la resta del país la tendència de maig també ha estat de descens. Al Baix Llobregat, l'atur s'ha reduït al maig en 685 persones, la qual cosa situa en 39.849 les persones en situació d'atur. I en el conjunt de Catalunya, l'atur registrat a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya s'ha reduït en 20.216 persones i ara n'hi ha 485.628 inscrites a les llistes de l'atur.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat