'El llac dels cignes' tanca la temporada d'òpera i ballet a CineBaix

Aquest dimarts es projectarà la interpretació del The Royal Ballet de l'obra de Txaikovski des de la Royal Opera House

La temporada d'òpera i ballet es tanca aquest dimarts a CineBaix amb un clàssic: una nova producció d'un dels grans ballets de tots els temps, El llac dels cignes de  Txaikovski, estrenada el 1877. Ara es podrà veure amb coreografia addicional de Liam Scarlett i escenografia de John MacFarlane. 

‘El llac dels cignes’ ha tingut un paper especial en el repertori del The Royal Ballet des de 1934, temporada que el ballet estrena una nova producció amb coreografia addicional de l’artista resident, Liam Scarlett. El ballet explica la història romàntica d’amor impossible, que beu la mitologia nòrdica i eslava, que relaciona el destí amb forces misterioses de la natura. Un argument que Txaikovski va dotar, musicalment, d’un profund sentiment nostàlgic on alguns hi han volgut veure reflectida la seva pròpia experiència i la incapacitat d’assolir allò que un desitja.

El ballet es projectarà en directe des de la Royal Opera House de Londres. Té una durada de 180 minuts i és un ballet que es distribueix en quatre actes. A CineBaix es podrà veure aquest dimarts a les 20.15h. Les entrades anticipades es poden comprar avui dilluns a taquilla o bé per internet.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat